"Terve kaikki!
Totta kai me puhumme myös englantia ja myös tarkkailemme foorumin (omsi virallinen foorumi) englannin kielistä sektoria tarkkaavaisesti. Jos et näe meitä täällä niin usein kuin voisit odottaa, se johtuu kiireistämme kerätä informaatiota siitä, että miksi ihmeessä nämä ongelmat yht'äkkiä ilmestyivät ja miksi jotkut käyttäjät voivat pelata ilman mitään ongelmia samaan aikaan toisten voimatta pelata peliä ollenkaan. Voitte uskoa meitä, että olemme erittäin tyytymättömiä tähän tilanteeseen ja haluamme pahoitella vaivasta/vaivoista mitä tämä on saanut aikaan.

Itse asiassa, mikä häiritsee meitä eniten on, että useimmat täällä julki tulleista ongelmista eivät ilmaantuneet pelikehityksen tai beta testaamisen aikana ollenkaan. Meillä on todella vastuullisia beta testaajia, jotka aloittivat pelin testaamisen heinäkuussa ja jotka raportoivat monista ongelmista ja tekivät parannusehdoituksia. Viime kuiden aikana meillä on ollut aikaa korjata nämä ongelmat ja edelleen kehittää peliä kunnes meillä oli lopullinen versio, joka pyöri hyvin meillä ja beta testaajiemme koneilla.

"Julkinen beta" myöhäisenä marraskuuna oli Aerosoftin päätös, mutta sillä ei ollut mitään tekemistä oikean beta testaamisen kanssa. Joka tapauksessa me käytimme julkaistuja "let's play" videoita äkätäksemme viimehetken virheitä ja korjaaksemme ne.

Nyt kävi ilmi, että moni kärsii vakavista ongelmista. Tämä ei ollut tarkoitettu toteen taikka odotettu lopputulos ja me olemme todella yllättyneitä, koska olimme varmoja, että lopullinen versio oli ok. Joten voimme ainoastaa pahoitella uudelleen ja pyytää hieman kärsivällisyyttä. Me yritämme parhaamme korjataksemme tilanteen. Tämä voi viedä hetken aikaa meidän tarvitessa mallintaa nämä virheet omilla järjestelmillämme (tietokoneilla), mikä on vaikeata, sillä ne eivät ole koskaan aikaisemmin ilmaantuneet. Mutta olkaa varmoja, että tulemme julkaisemaan päivityksen niin pian kuin mahdollista."

- Rüdiger Hülsmann